OC logo curtain.jpg20-luku. Berliinin yö. Salakapakka, jonka hämyssä ihastuksilta ja kommelluksilta on turha yrittää välttyä. Ikivihreät operettisävelmät kuljettavat eteenpäin kuplivaa tarinaa, jossa kukaan ei ole turvassa rakastumiselta...

HERZLICH WILLKOMMEN IM OPERET CABARET!

Mitä tapahtuukaan, kun kuusi erilaista hahmoa kohtaa Berliinin yössä? – Kabaree-laulajatar, nurkkaan ajettu ravintolan isäntä, järkiavioliittoa kohti ajautuva pariskunta, lipevä liikemies, aloitteleva trokari... tämä selviää revyyssä, jossa iloinen 20-luku herää henkiin kepeiden operettisävelmien siivittämänä.

Operet Cabaret! sai ensi-iltansa Joensuussa syyskuussa 2014. Tuolloin syksyn kulttuuriteoksikin tituleerattu tuotanto on avannut ovensa viisi kertaa ja tavoittanut lähes 1.500 kuulijaa. Esitys on ollut tauolla syyskauden 2015, mutta jatkoa suunnitellaan vuodelle 2016.

"Kokonaisuus onnistuneine tanssiesityksineen oli todellista operetti-ilottelua täydellä sydämellä (...) Kohokohtia on turha luetella, sillä koko ohjelmisto oli yhtä kohokohtaa"
– Antti Juvonen, Karjalainen

OC Max

Lisää kabaree-tunnelmia Facebookin kuvagalleriassa sekä "Kulissien takana" -videolla

    FB-f-Logo__blue_29.png  

Rooleissa:

JUHA KOTILAINEN – baritoni

TIMO TURUNEN – tenori

TALVI-MAARIA TURUNEN – sopraano

HENNA-MARI LUOLAMO – sopraano

OLLI HIRVIKANGAS – viulu

KEMAL ACHOURBEKOV – piano

 

Henkilöohjaus: Minna Maaria Virtanen

Valot: Risto Haapalainen

Käsikirjoitus: Marjatta Leppäaho

Tuottaja: Teija Martikainen

Esityksen kesto n. 2 h (sis väliaika). Puhekieli suomi, laulukieli saksa.

Operet Cabaret! pdf-esite

 

 

 Kuvat: Mona Hormia


Operet Cabaret!
 -operettirevyy on eri operettien parhaista paloista koostuva musiikkielämys. Vastaparikseen kepeä operetti saa iloisesti kuplivan 20-luvun. Musiikkina kuullaan ikivihreitä sävelmiä opereteista kuten 
“Lepakko”, “Mustalaisruhtinatar”, “Mustalaisparoni” sekä “Iloinen leski”. Tuotanto on ainutlaatuinen, täysin uusi kokonaisuus joka toteutetaan pohjoiskarjalaisella ammattiosaamisella ja yhteistyöllä.

Teos soveltuu esitettäväksi monenlaisissa ympäristöissä, kuten konserttisaleissa, teattereissa, yritystapahtumissa ja pikkujouluissa. Siitä on helppo irrottaa tarpeen mukaan myös pienempiä osakokonaisuuksia.

Kysy tarjous: 0400-389 892 tai info@turundot.fi

jokipata_logo.jpgjns_konservatorio_logo.jpgSurakan logo-final2.jpgOriflame_logo.jpgalue.jpgvipuvoimaaEU_rgb.jpg

taitokortteli R merkinnalla.jpgruskea neuvos.jpg