Kupletteja Juuasta

Tältä sivulta löydät tietoa Seppo Turusen Kupletteja Juuasta -omakustannelevyistä.

Kuka täätinen siellä syssii

Kupletteja Juuasta -sarjan ensimmäinen levy "Kuka täätinen siellä syssii" julkaistiin v. 2013. Seppo kertoo levyn sisällöstä seuraavasti:

"Kupletit kertovat omista kokemuksistani pääosin 60 luvulta - joko yhtenä mukanaolijoista tai sitten tarkalla korvalla ”isommilta” kuultuna oikeassa paikassa väärään aikaan. Kupletit kuvastavat kunnioitustani maaseutukyliä ja Juukaa kohtaan, missä oman sukuni juuret on tunnistettavissa jo 1600 luvulta Juuan Ahmovaarasta. Kasvattajakyläni Kopravaara ja kotini Kytöaho olivat tuolloin elämäni keskiössä. Juuan kirkonkylä, Ahmovaara ja Koli muodostivat laajemman elinpiirin, joissa sivistystä kartutettiin tulevaa elämää varten (...)"


Osta

Voit tehdä Kupletteja Juuasta I -levyn tilauksen sähköpostitse.

Laita viesti osoitteeseen seppo.turunen@profitvisio.fi. Mukaan seuraavat tiedot:

• Tilattavien levyjen määrä
• Osoite, johon levyt lähetetään
• Osoite, johon lasku lähetetään (jos muu kuin edellinen)

Levyn hinta on 12 €.
3 kpl tai enemmän tilattaessa 10 € /levy.

Hinta sisältää toimituskulut sekä alv 24%

Kuuntele

Media

Mielipide, Vaarojen Sanomat

Konsepti

Turundotilta voi hankkia konsultointia ja tuotantopalveluita pienimuotoisten, myös ei-kaupallisten omakustanneäänitteiden toteuttamiseksi. Kokoamme verkostostamme äänitetuotantoon tarvittavat "palikat", joita ovat tavallisesti esim. sovitus, äänitys ja miksaus. Mutta prosessi voi lähteä liikkeelle aina laulutunneista ja kappaleiden sävellyksestä asti ja päättyä valmiin äänitteen tiedotukseen ja markkinointiin.