Musiikkielämyksiä laadulla

Tervetuloa ammattitaidolla tuotettujen musiikkielämysten pariin! Toteutamme konsertteja, kiertueita ja musiikkitapahtumia sekä pienimuotoisia äänitetuotantoja Suomessa ja kansainvälisesti. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin musiikkituotannot-sivulla. Yhteistyöverkostomme (esiintyjät, tapahtumat, järjestöt, yritykset...) on maailmanlaajuinen, ja konserttituotantojen kohdemaita ovat Suomen lisäksi mm. Ruotsi, Saksa ja Ranska.

Toteutamme musiikkiesityksiä myös tilauksesta yrityksille ja organisaatioille.

Ammattimaisuutta luovuuteen

Tuotannoista vastaava tiimimme muodostuu poikkeuksellisesti sekä musiikkialan että liiketalouden ammattilaisista. Tarjoamme monipuolista osaamistamme tuotantojen, tapahtumien ja toimintaympäristöjen kehittämisen tueksi. Asiantuntijapalveluitamme hyödyntävät tällä hetkellä erityisesti taiteilijat, freelancerit sekä luovan alan kentässä toimivat yritykset ja järjestöt. Lisää tietoa löydät asiantuntijapalvelut-sivuilta.

Kuukauden video

Emil Brandqvist Trio oli yksi Jazzahead! 2017 -messutapahtumassa esiintyneistä showcase-kokoonpanoista. Trio valittiin yli 500 hakijan joukosta, showcase-esityksiä kuultiin yhteensä 40.

Bremenissä vuotuisesti järjestettävä Jazzahead! on yksi maailman suurimpia jazz-alan ammattilaistapahtumia, joka tuo yhteen konserttijärjestäjät, agentuurit ja välittäjät, median edustajat sekä taiteilijat. Emil Brandqvist Triolle tapaamiset poikivat uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia. Tänä vuonna kokoonpano esiintyy Ruotsissa, Saksassa, Tsekeissä, Irlannissa sekä Ranskassa.

Uutisia

8.12.2017

Jazzpianisti Tuomas A. Turuselle levytyssopimus Saksaan

Mediatiedote, julkaisuvapaa heti

Lue lisää»

15.11.2017

Valot Tuhannet – Helkkyvä joulu

Valoisia ja tunnelmallisia joulunsävyjä Juuassa 17.12 ja Joensuun Rantakylässä 19.12

Lue lisää»

10.10.2017

Chydenius ja Turunen täyttivät salit Helsingissä ja Joensuussa

Kotimaani Ompi Suomi -konsertti jatkoi menestyksekkäästi säveltäjä-pianisti Kaj Chydeniuksen ja sopraano Talvi-Maaria Turusen yhteystyötä

Lue lisää»

14.8.2017

Veturitalli Classic peruttu tältä vuodelta

Olemme valitettavasti joutuneet perumaan Veturitalli Classic 2017 -tapahtuman. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Lue lisää»

24.7.2017

Veturitalli Classic 2017

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Veturitalli Classic saa jatkoa perjantaina 1.9. Historiallisessa Sysmäjärven Veturitallissa vietetään jälleen iltaa pitkän kaavan mukaan gourmet-ruoan, musiikin ja taiteen parissa.

Lue lisää»