Koulutus ja luennot

Koulutus- ja luentopalvelumme käsittävät kokonaiset koulutusohjelmat sekä tarpeen mukaan räätälöidyt luennot ja luentokokonaisuudet. Meiltä löytyy kokemusta kouluttajana ja luennoitsijana yhteistyössä mm. Suomen toimitusjohtajakoulun, Itä-Suomen yliopiston, KwaZulu-Natalin yliopiston, Göteborgin yliopiston, Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen, Oulun seudun ammattikorkeakoulun sekä Jyväskylän, Joensuun, Pietarsaaren, Tornion ja Turun konservatorioiden kanssa.

Koulutusten ja luentojen aiheina ovat olleet mm. yrittäjyys ja yrityksen johtaminen, paikallinen ja globaali luova talous, oppiva organisaatio sekä taiteilijoiden ansaintalogiikoiden ja tuottajaosaamisen kehittäminen. Aiheesta riippumatta lähtökohtanamme on aina käytännön näkökulman painottaminen.

Voit tutustua Turundotin omaan luovien alojen yrittäjäkoulutukseen "Luovuudesta Menestystarinaksi" tästä esitteestä.

Yksi konseptimme on ajatuksia ja kysymyksiä herättävät puheenvuorot tai alustukset seminaareissa ja vastaavissa tilaisuuksissa. Puheenvuoron lähtökohtana voi olla esimerkiksi luovuus, improvisointi, mielikuvitus, kulutusyhteiskunta, energiakriisi, vertaistuotanto, vallan käyttö, taiteilijoiden rooli ja merkitys jne.

Siirry tästä Turundotin aikaisempien luentojen ja puheenvuorojen sisältöihin tai kirjallisiin julkaisuihin.

Meillä on lisäksi mahdollisuus tarjota mielenkiintoisia kansainvälisiä nimiä puhujiksi ja luennoitsijoiksi. Ota yhteyttä niin kartoitamme tilaisuuteesi sopivat vaihtoehdot.