Musiikkielämyksiä laadulla

Tervetuloa ammattitaidolla tuotettujen musiikkielämysten pariin! Toteutamme konsertteja, kiertueita ja musiikkitapahtumia Suomessa sekä kansainvälisesti. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin musiikkituotannot-sivulla.

Toteutamme musiikkiesityksiä myös tilauksesta yrityksille ja organisaatioille.

Turundot Workshops

Pitkään hautunut ajatuksemme työpajoista ja koulutuksista toteutuu kesäkuusta 2019 alkaen. Workshopeissa pureudutaan esimerkiksi luovuuteen, esiintymistaitoihin ja äänenkäyttöön. Mukana myös kansainvälisiä vieraita – jatkuvasti päivittyvää tarjontaamme voit seurata täällä.

Tarvitsetko Tuottajaa?

Tuotannoista vastaava tiimimme muodostuu poikkeuksellisesti sekä musiikkialan että liiketalouden ammattilaisista. Tarjoamme monipuolista osaamistamme myös ulkopuolisten tuotantojen ja tapahtumien toteuttamiseksi. Lisätietoja: tuomas@turundot.fi

Kuukauden video

Adrian Castilla (New York/München) kertoo tulevasta workshopista jonka järjestetämme Joensuussa 14.-16.6. Tule kehittämään itseäsi, läsnäoloasi sekä esiintymis- ja kommunikointitaitojasi ainutlaatuisella tavalla. Löydä oma flow-kokemuksesi ja opi luomaan se uudelleen milloin ikinä haluat!

Lue lisää täällä ja varaa paikkasi sähköpostilla info@turundot.fi

Uutisia

2.5.2019

Uusi viinitapahtuma Joensuuhun

Tapahtumaideamme Joensuu Winespiration palkittiin Timantti-tapahtumakilpailussa, ja nyt olemme tapahtumaa innokkaasti toteuttamassa: save the date 3.-6.10! Tapahtuman punainen lanka on viinin, musiikin ja gastronomisten elämysten yhdistäminen ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi.

Lue lisää»

1.11.2018

Emil Brandqvist Trio: 6 konserttia Suomessa

Tuomme Emil Brandqvist Trion Suomeen yhteistyössä suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston, Joensuun Jazzkerho ry:n sekä Korvissa soi ry:n kanssa. Kiertueen aikataulu:

Lue lisää»

1.4.2018

The Wine Composer Ranskaan ja Italiaan

Viiniaiheinen musiikkituotantomme on päässyt mukaan Marseillen Hors les Vignes -festivaalille sekä Südtirol jazzfestivaalille.

Lue lisää»

25.1.2018

Ornaments of Time -pianokonsertit Suomessa

Tuomas A. Turusen levynjulkaisukonsertteja kuullaan keväällä myös Suomessa. Sarja alkaa konserteilla Joensuussa 7.3 ja Helsingissä 10.3

Lue lisää»

8.12.2017

Jazzpianisti Tuomas A. Turuselle levytyssopimus Saksaan

Mediatiedote, julkaisuvapaa heti

Lue lisää»