Musiikkielämyksiä laadulla

Tervetuloa ammattitaidolla tuotettujen musiikkielämysten pariin! Toteutamme konsertteja, kiertueita ja musiikkitapahtumia sekä pienimuotoisia äänitetuotantoja Suomessa ja kansainvälisesti. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin musiikkituotannot-sivulla. Yhteistyöverkostomme (esiintyjät, tapahtumat, järjestöt, yritykset...) on maailmanlaajuinen, ja konserttituotantojen kohdemaita ovat Suomen lisäksi mm. Ruotsi, Saksa ja Ranska.

Toteutamme musiikkiesityksiä myös tilauksesta yrityksille ja organisaatioille.

Ammattimaisuutta luovuuteen

Tuotannoista vastaava tiimimme muodostuu poikkeuksellisesti sekä musiikkialan että liiketalouden ammattilaisista. Tarjoamme monipuolista osaamistamme tuotantojen, tapahtumien ja toimintaympäristöjen kehittämisen tueksi. Asiantuntijapalveluitamme hyödyntävät tällä hetkellä erityisesti taiteilijat, freelancerit sekä luovan alan kentässä toimivat yritykset ja järjestöt. Lisää tietoa löydät asiantuntijapalvelut-sivuilta.

Kuukauden video

Emil Brandqvist Trio oli yksi Jazzahead! 2017 -messutapahtumassa esiintyneistä showcase-kokoonpanoista. Trio valittiin yli 500 hakijan joukosta, showcase-esityksiä kuultiin yhteensä 40.

Bremenissä vuotuisesti järjestettävä Jazzahead! on yksi maailman suurimpia jazz-alan ammattilaistapahtumia, joka tuo yhteen konserttijärjestäjät, agentuurit ja välittäjät, median edustajat sekä taiteilijat. Emil Brandqvist Triolle tapaamiset poikivat uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia. Tänä vuonna kokoonpano esiintyy Ruotsissa, Saksassa, Tsekeissä, Irlannissa sekä Ranskassa.

Uutisia

1.11.2018

Emil Brandqvist Trio: 6 konserttia Suomessa

Tuomme Emil Brandqvist Trion Suomeen yhteistyössä suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston, Joensuun Jazzkerho ry:n sekä Korvissa soi ry:n kanssa. Kiertueen aikataulu:

Lue lisää»

1.4.2018

The Wine Composer Ranskaan ja Italiaan

Viiniaiheinen musiikkituotantomme on päässyt mukaan Marseillen Hors les Vignes -festivaalille sekä Südtirol jazzfestivaalille.

Lue lisää»

25.1.2018

Ornaments of Time -pianokonsertit Suomessa

Tuomas A. Turusen levynjulkaisukonsertteja kuullaan keväällä myös Suomessa. Sarja alkaa konserteilla Joensuussa 7.3 ja Helsingissä 10.3

Lue lisää»

8.12.2017

Jazzpianisti Tuomas A. Turuselle levytyssopimus Saksaan

Mediatiedote, julkaisuvapaa heti

Lue lisää»

15.11.2017

Valot Tuhannet – Helkkyvä joulu

Valoisia ja tunnelmallisia joulunsävyjä Juuassa 17.12 ja Joensuun Rantakylässä 19.12

Lue lisää»